Stenden PRE aanwezig op (Mini) Maker Faire 2012 Groningen

18-10

Met een stand van Stenden PRE en API zullen we aankomende zaterdag 20 oktober van 12.00 tot 18.00 uur aanwezig zijn op de (Mini) Maker Fair 2012 in Groningen. Een 3D printer zal laten zien wat je allemaal kunt maken met een duurzame kunststofdraad, van pionnetjes tot eierdop of onderzetters en zo nog veel meer.

Waar moet je zijn? Bij het Open Lab Ebbinge en Machinefabriek aan de Bloemsingel 38 en aan de Kolendrift 7 in Groningen.

Makers laten zien wat ze waard zijn. Nieuwe makers kunnen hun talent ontdekken.

Het programma bestaat uit drie hoofdonderdelen: Maker Expo, Maker Workshops en Maker Challenges. Makers komen uit het hele land en zelfs van daarbuiten naar Groningen.

Wat is een maker?

Iedereen is een maker! Een ‘maker’ is iemand die dingen maakt; zinnig, onzinnig, in elk geval vindingrijk. De term komt uit Amerika, waar Maker Faires sinds 2006 een begrip zijn. Op de Groningen Mini Maker Faire (MF050) kan iedereen zijn of haar makership verkennen in één van de vele workshops.

Maak nieuwe en leuke dingen onder begeleiding van ervaren makers en ontdek je verborgen talent. Voor kinderen én volwassenen. We zijn allemaal makers!


Terug naar het nieuwsoverzicht