Geslaagd Biobased Economy Congres in Emmen

07-12

Terugkijkende op een congres met meer dan 250 bezoekers over drie dagen, uit heel den lande en zelfs enkele bezoekers uit Duitsland kunnen we tevreden zijn.

Waar bezoekers op dag 1, themadag Applied Sustaible Plastics georganiseerd door het Mikrocentrum bij Stenden PRE met als dagvoorzitter Rudy Folkersma, op de inhoud over het onderwerp konden luisteren en vragen stellen. Was er op dag 2 meer de gelegenheid om te netwerken en te luisteren naar enkele vooraanstaande bedrijven en projecten welke al verschillende biobased innovaties gebracht hebben.

Dag 3 stond in het teken van de mogelijkheden om je in Zuid-Oost Drenthe en Emmen te vestigen. Zoals het Emmtec terrein welke een aantrekkelijk cluster van groene chemie bedrijven laat zien.

Opmerkelijk was ook de diversiteit aan bezoekers, van wethouder en gedeputeerde tot beleidsmakers uit Brussel, het ministerie van economische zaken als ook de drie noordelijke provincies en gemeente Emmen. Ook onderwijsland was ruimschoots vertegenwoordigd met bezoekers van de RUG, WUR, van Hall Larenstein, Windesheim, Hogeschool Zuyd, U Twente en de Hanzehogeschool. Bovenal hebben we ook een grote groep MKB'ers mogen ontvangen!

Wil je meer lezen over het congres? Kijk dan op:

 http://www.biobasedeconomymagazine.nl/Nieuws/Uitgebreid_verslag_Drie_Dagen_van_Emmen.html

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar het nieuwsoverzicht